A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function mcrypt_get_iv_size() is deprecated

Filename: libraries/Encrypt.php

Line Number: 274

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function mcrypt_create_iv() is deprecated

Filename: libraries/Encrypt.php

Line Number: 275

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Function mcrypt_encrypt() is deprecated

Filename: libraries/Encrypt.php

Line Number: 276

Svehov – Om oss

Om oss

Grundidén föddes 2014, att skapa ett nytt bättre hovslagarregister! Idén jag hade var att göra ett register för hästägare och ryttare. Tanken var att man lätt skulle kunna hitta en hovslagare som är tillgänglig.

Eftersom jag själv är hovslagare och tyvärr har fullt i min kundkrets så bollar jag alltid vidare kunder till nästa hovslagare. Inte alltför sällan har även den hovslagaren fullt så hon/han skickar vidare till nästa. Så håller det ofta på tills kunden så småningom hittar någon som har tid att sko hästen. Tyvärr kan detta ta tid vilket i första hand dessvärre drabbar hästen.

Tanken med sidan är att Ni går in och söker hovslagare i Ert län. Ni får då upp en lista över vilka hovslagare som finns i länet, de är gröna el. röda beroende på om de tar på sig kunder el inte. Ni klickar på hovslagaren och får all info ni behöver t.ex. vart hon/ han utgår ifrån, vilken utbildning hon/han har m.m. Hösten 2015 var Vi först med att lansera ett helt nytt sätt att söka hovslagare. Nu räcker det bara att fylla i en mall och man blir kontaktad av tillgängliga hovslagare.

Senare under hösten skenade mina idéer iväg, varför inte göra en sida där allt finns? Hovslagare, veterinärer, tränare, shoppar, seminstationer, foder etc. Det mesta som har med häst att göra!

En sida där man enkelt kan gå in och söka det man behöver inom det område man befinner sig!

Sammanfattningsvis så är mitt mål att skapa Sveriges bästa hovslagarregister/informationssida för ryttare och hästägare, att underlätta denna sport som annars är enormt tidskrävande.

- Per Wilhelm / Svehov – en informationssida för ryttare och hästägare

© SveHov